KODO dizajn

KODO dizajn – duša pokreta

 

U Mazdi se jednostavno ne možemo mijenjati, pa stvari uvijek radimo na drugačiji način – to je u našoj prirodi. A upravo smo tu potražili inspiraciju s našim jedinstvenim novim KODO dizajnom. Naši su dizajneri proučili sve, od kretanja životinja u prirodnom okruženju do energičnih trenutaka kada strijelac ispali strijelu, kako bismo stvorili napete, mišićave, a ipak tekuće linije kod Mazde6, Mazde3 i MazdeCX-5. Zato što čvrsto vjerujemo kako traženje na neočekivanim mjestima vodi do istinski nekonvencionalnog dizajna.

Potpuno nova Mazda3. Nadahnuta pokretom

Povežite se s potpuno novom Mazdom3


 

Potpuno nova Mazda3 oduševit će vas. Ne samo zato što dobro izgleda, već zbog osjećaja koji pruža u vožnji. Mazda3 će vam s inovativnom tehnologijom SKYACTIV pružiti izvrsne performanse, i to s učinkovitošću koju ne biste očekivali od manjeg automobila. Sa svojim upečatljivim KODO dizajnom, automobil će ostaviti jak utisak čak i kada miruje. Doživite potpuno novu Mazdu3.

Porijeklo KODO dizajna. Utjelovljenje kretanja živih oblika u prirodi.

Pogledajte Mazdin novi potpis i znakovitu vitalnost.

automobil

Konceptni automobil TAKERI

automobil

Konceptni automobil TAKERI

Nastala na temeljima uglađene ljepote naših koncepata SHINARI i TAKERI, koji su prvi utjelovili našu KODO temu dizajna, nova Mazda6 još više simbolizira Mazdinu znakovitu snagu, okretnost i gipkost. Naš najnoviji dizajn inspiriran je živim atletskim oblicima u prirodi – naši automobili sve do posljednjeg detalja utjelovljuju kretanje i izražavaju snagu, brzinu i napetost.

Zapanjujući vanjski dizajn. Uzbudljivi oblici koji ističu snagu i okretnost.

kodo

Konceptni automobil TAKERI

Znakovita rešetkasta maska, istaknuti blatobrani i nisko nagnut stražnji kraj kabine ukazuju na snagu koja se skriva pod poklopcem motora nove Mazde6. LED prednja svjetla naglašavaju zrelost automobila i stav prepun samopouzdanja. Četiri nove boje – Soul crvena Metallic, Plava Reflex Mica, Meteor siva Mica i Jet crna Mica – stvorene su radi većeg kontrasta i za dizajn koji nije tek površan.

Sofisticiran, harmoničan unutrašnji dizajn. Prekrasni oblici sjedinjuju se s intuitivnim funkcijama.

Otkrijte prostranu, udobnu kabinu prepunu izuzetne funkcionalnosti

Potpuno nov, vozaču orijentiran interijer nove Mazde6 pruža mnogo
uzbudljivih detalja, baš kao i njena vanjska linija, te pruža jasan,  
ustaljen izgled i raspored komandi kako bi bio intuitivniji nego ikada.
 
Povežite to s visokokvalitetnim, poliranim aluminijskim izgledom ručki na vratima i poluge mjenjača i laganim oblikovanim sjedištima i uživat ćete u udobnosti i otmjenosti koju očekujete od sedana s četvero vrata.

Video o novoj Mazdi6. Uđite i oduševite se automobilom koji pomiče granice.

Otkrijte zadivljujuću eleganciju i ljepotu nove Mazde6 u našem videu koji oduzima dah, u kojem glavnu ulogu imaju nova Mazda6 i dvoje priznatih svjetskih čelista Tina Guo i Rushad Eggleston.

Izrada

Ruke koje pretvaraju glinu u osećajeviše

Više novosti
Login