UZBUĐENJE KOJE NIKADA NE PRESTAJE

MAZDA MX-5 RF

ELEGANTNI IZ­GLED, UZ­BUDLJIV OSJEĆAJ

Mazda MX-5 legendaran je roadster, opet u svježem izdanju s uzbudljivim novim dodacima. Kao savršen izraz sportske elegancije i dizajna u čijem je središtu vozač, Mazda MX-5 RF postaje dio vas – stvarajući jedinstvo između vozača i automobila tako da nikada nećete prestati žeđati za njom.

SASTAVITE SVOJU MAZDU
JINBA ITTAI – DINAMIČNA VEZA

U Mazdi se Jinba Ittai odnosi na jedinstvo između vozača i automobila koje proizlazi iz dizajna u čijem je središtu vozač i odzivnog upravljanja, čime dobivate osjećaj da je automobil dio vas.

DOŽIVITE DIZAJN KODO: DUŠA POKRETA

Pristup našeg dizajna Kodo: Duša pokreta obuhvaća duh pokreta i potiče vas da sjednete za upravljač automobila s prekrasnim proporcijama, gracioznim linijama i dramatičnim konturama.

PREDSTAVLJAMO: DEEP CRYSTAL PLAVA MICA

Jasna, živopisna i odvažna: nova Deep Crystal plava Mica boja naglašava elegantni oblik Mazde MX-5. No nemojte nam vjerovati samo na riječ: upotrijebite naš konfigurator kako biste usporedili različite boje i odlučite sami.

17-INČNI NAPLATCI

Elegantni naplatci naglašavaju energični duh i savršeno uravnotežene proporcije.
 
 

TVRDI KROV

13 sekundi zabave: potpuno automatski tvrdi krov koji se brzo otvara pruža dodatnu termalnu i zvučnu izolaciju za užitak tijekom cijele godine.

ELEGANTNA LED SVJETLA

Privlačna LED svjetla pridonose svježem, modernom izgledu i omogućuju odličnu vidljivost.

POTPUNO NOVA BOJA NAPA KOŽE: BIJELA

Glatka sjedala od bijele kože naglašavaju osjećaj kvalitete u otvorenom, prostranom putničkom prostoru.

KAPACITET PRTLJAŽNIKA

Prtljažnik od 127 litara čini ovaj sportski roadster još praktičnijim.

KOKPIT U ČIJEM JE SREDIŠTU VOZAČ

Izrađen da bude udoban: Sve je u dosegu kako bi se spriječio umor, a ometanja svela na minimum.

POVEZIVOST

BEŽIČNI APPLE CARPLAY™ I ANDROID AUTO™

Korisnici Android uređaja ili iPhonea mogu pristupiti svojoj glazbi, kartama i drugim aplikacijama putem glasovnih naredbi ili našeg multimedijskog komandera. Što je novo: Korisnici iPhonea mogu se sa sustavom povezati bežično.
 

OSJETITE GLAZBU

AUDIOSUSTAV BOSE

U suradnji s Boseom iskusni inženjeri zvuka stvorili su sustav koji se prilagođava jedinstvenoj akustici Mazde MX-5 RF. Audiosustav Bose omogućuje bogat i sveobuhvatan audiodoživljaj koji vas stavlja u središte glazbe. 

VRHUNSKI DOŽIV­LJAJ VOŽ­NJE

AMORTIZERI BILSTEIN

Amortizeri Bilstein dovode Mazdu MX-5 na višu razinu uz bolje upravljanje, osjećaja kao da ste u trkaćem automobilu i sportski izgled spuštenog podvozja – sve to bez žrtvovanja udobnosti vozača.

TEHNOLOGIJA SKYACTIV

Naši snažni motori Skyactiv dinamičniji su od svih dosad i omogućuju odlične performanse, učinkovitu potrošnju goriva i zadovoljavaju stroge zahtjeve u vezi s emisijama.

I-ACTIVSENSE

Naše napredne sigurnosne tehnologije i-ACTIVSENSE daju vam unutarnji mir zajedno s niz inovativnih značajki poput inteligentnog sustava pomoći pri kočenju u gradskoj vožnji i upozorenja na napuštanje voznog traka. Sve to omogućuje vam da se opustite i u potpunosti uživate u vožnji.

VOLE JE OBOŽAVATELJI I STRUČNJACI

Tijekom svoje 31-godišnje vladavine u kategoriji roadstera, Mazda MX-5 RF osvojila je bezbroj nagrada – i osvaja ih i dalje. U 2021. godini i u budućnosti, Mazda MX-5 postaje sve bolja i bolja. Vozače diljem svijeta ushićuje svojim fokusom na „manju težinu, veću snagu“ u kombinaciji s dizajnom Kodo i iznenađujućom udobnosti.

OSTANITE U KONTAKTU POMOĆU MAZDE MX-5 RF

Mazda MX-5 RF nudi doista puno toga: Slijedite veze u nastavku kako biste saznali više, istražili mnoge opcije ili, još bolje, rezervirali probnu vožnju i razgovarali s lokalnim zastupnikom.

PREUZMITE BROŠURU

Pogledajte koliko je prekrasan iz još više kutova, a pojedinosti pronađite ovdje.

ZATRAŽITE BROŠURU