usluge

s mazdom ostajete mobilni. uvijek i svugdje.

Bilo da samo želite voziti još jedan Mazda model, automobil vam se neočekivano pokvario ili trebate alternativno vozilo za poslovno putovanje, usluga Mazda Europe Servicegarantuje vam mobilnost.1

besplatno tokom prve 3 godine

usluga "ažuriranje karte"

Navigacijski sistem MZD Connect vašem novom vozilu omogućuje najnoviju kartu kako biste za svoje putovanje pronašli informacije o najboljoj ruti. Ovu uslugu nudimo besplatno tokom prve 3 godine.

saznajte više

otkrijte niz mogućnosti, po mjeri

garancije

Odabrati možete između raznih mogućnosti, od garancije za nova i rabljena vozila do proširenih garancija. Znajući da je vaše vozilo zaštićeno, možete se opustiti.

saznajte više

usluga mazda europe service

Ponekad stvari ne idu kako je planirano. Ali čak i tada, ako je vaše putovanje ugroženo, na primjer, zbog malo vjerojatnog događaja kvara ili drugih neprilika, ovdje smo za vas. Usluga Mazda Europe Service osigurava vašu mobilnost1.  I to u više od 30 europskih zemalja putem brze i sveobuhvatne pomoći.

saznajte više

digitalna servisna evidencija

Od 2006. dostupna je digitalna servisna evidencija za sva nova vozila u Europi. U njoj je navedena kompletna istorija održavanja i svih ostalih radova obavljenih na vašoj Mazdi. Pouzdana je, tačna i uvijek dostupna kada vam zatreba.

Saznajte više

kako do usluge mazda europe service

U slučaju nezgode prijavite svoj problem isključivo pozivnom centru Mazde Europe Service na dolje navedeni broj. Ako želite više informacija o garancijskim uvjetima i uslugama Mazde Europe Service (MES), možete se obratiti vašem Mazda partneru.

iz bosne i hercegovine (besplatan broj) 080 02 8888

iz inostranstva (uz plaćanje) 0043 1 525 03 6313

1Primjenjuju se odgovarajući uvjeti usluge.