Mazda CX-3

Dizajn KODO: sportski, dinamični izgled i prekrasan osjećaj jedinstva

Vjerujemo da vožnja postaje zabavna kada se postigne jedinstvo između vozača i automobila. To zovemo Jinba Ittai i zato samo proveli godine usavršavajući svoju dizajnersku filozofiju KODO – duša pokreta kako bismo stvorili emocionalnu vezu između vas i vašeg automobila.

Oblikovali smo i izrađivali automobil koristeći se minimalističkim pristupom. Koristili smo najfinije materijale vrhunske kvalitete za što veću udobnost. Usavršili smo vanjske linije i sugestivne konture te poboljšali prostranost usredotočivši se na detalje unutrašnjosti. Osmislili smo i stvorili automobil dizajniran u potpunosti za vas.

  • Ručno izrađen kokpit u čijem je središtu čovjek

   Kokpit u čijem je središtu čovjek

    

   Osmišljen je tako da poželite voziti čim sjednete, a naši su se dizajneri pobrinuli da je sve u CX-3 ergonomski savršeno. Od zakrivljenih kontura ploča s instrumentima do optimalno položenih kazaljki, zaslona i ekrana, sve se čini poput nastavka vašeg tijela. Električno namjestivo vozačevo sjedalo s memorijama položaja i sustav MZD Connect povezuju vas s vanjskim svijetom. Uzbudljiva vožnja uzdignuta je na iznimno visoku razinu udobnosti.

   Kokpit u čijem je središtu čovjek

  • Novodizajnirani grijani upravljač

   Novodizajnirani upravljač

    

   Upravljač Mazde CX-3 redizajniran je i poboljšan kako bi se postigao dojam čvrstoće i visoke kvalitete. Oštrijih obrisa i elegantnog dizajna, pruža veću udobnost zahvaljujući uredno raspoređenim prekidačima. Izgled i dojam jednako su dobri. Ima čak i grijače da bi vam zimi zagrijao hladne prste i tako omogućio što udobniju vožnju.

   Novodizajnirani upravljač

  • Jedinstvene vrhunske Mazdine boje

   Premium boje

    

   Našom jedinstevenom tehnologijom lakiranja TAKUMI-NARI naglašava se dinamičan dizajn Mazde CX-3. Nova premium metalik boja Machine siva odražava ljepotu i savršenstvo strojeva, naglašavajući istovremeno jedinstvene linije dizajna KODO.

   Mazdina jedinstvena Soul crvena izražava duboku, intenzivnu strast koja zrači emocionalnom energijom. To je neusporediva mješavina prozračnosti i dubine boje koja se postiže inovativnom strukturom sloja laka.

   Premium boje

  • Dinamična vanjština

   Dinamična vanjština

    

   Dinamična vanjština Mazde CX-3 uzbudljiva je i kad je gledate i kad je vozite, a njen dizajn isijava brzinom i pokretima iz svakog kuta. Elegantne graciozne linije odraz su dizajnerske filozofije KODO – Duša pokreta i ne samo da daju automobilu upečatljivu siluetu, nego i aerodinamiku. Veliki 18" aluminijski naplatci i upadljiva posrebrena rešetka hladnjaka pojačavaju dojam isklesane sportske vanjštine. U ljepotu Mazde CX-3 mnogi se zaljube već na prvi pogled.

   Dinamična vanjština

  • Naplatci od aluminijske legure

   18" aluminiski naplatci

    

   Upečatljiv izgled Mazde CX-3 dodatno je pojačan dojmljivim 18" aluminiskim naplatcima. Jedni su od najlaganijih u svojoj klasi i savršeno uravnotežuju stil i performanse. Dizajnirani su da prigušuju buku i povećaju stabilnost upravljanja. Pružaju dobar osjećaj, a tako i izgledaju.

   18" aluminiski naplatci

  • Aktivni vozački zaslon

   Head-up zaslon u boji

    

   Na head-up zaslonu prikazuju se važne informacije o vožnji, a da pritom ne odvraćate pažnju s ceste. Prikaz je u više boja i visoke razlučivosti, čime se znatno poboljšavaju vidljivost i čitljivost u svim okruženjima. Lako su vidljivi brzina vozila, postavke tempomata, upute navigacije i funkcija prepoznavanja prometnih znakova.

   Head-up zaslon u boji

  • Prilagodljiva podnica prtljažnika

   Prilagodljiva podnica prtljažnika

    

   Zahvaljujući podnici prtljažnika koja se može postaviti na dvije visine dobivate dosta pretinaca i prilagodljiv prostor za prtljagu.

   Tako možete smjestiti svu prtljagu svoje obitelji ili velike predmete kao što su sportska oprema ili oprema za boravak na otvorenom. Utovar i istovar prtljage također su olakšani.

   Prilagodljiva podnica prtljažnika

  Treba vam prostora straga? Život je lakši s našim fleksibilnim sjedalima

  • jedan
  • dva
  • tri
  • četiri
  • pet
  • šest

   

  Prikazani modeli možda nisu jednaki modelima namijenjenim hrvatskom tržištu. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i vanjske opreme mogu se razlikovati od stvarnog modela.

  Prikazane cijene su informativnog karaktera i ne predstavljaju obvezujuću ponudu. Zbog kompleksnosti izračuna maloprodajne cijene, koja uključuje i posebni porez na motorna vozila, molimo Vas da točnu cijenu konkretnog modela zatražite od ovlaštenog Mazda partnera.

  Login