opozivi

zaštitite ono što vam je važno

Svrha stranice je jednostavnije pretraživanje tačnih i pravovremenih informacija u slučaju servisnih opoziva. Ako se servisni opoziv odnosi na vaše vozilo, što prije se obratite ovlaštenom Mazda partneru kako bi se obavio BESPLATAN popravak vozila.

Što znači servisni opoziv? Kada Mazda identificira problem koji se odnosi na sigurnost, propise ili emisije, službeno će objaviti servisni opoziv. Mazda vlasnike obavještava o servisnom opozivu preporučenom poštom u najkraćem mogućem roku kako bi vlasnici dogovorili besplatan pregled ili popravak u ovlaštenoj Mazda radionici.

Da li je moja Mazda predmet opoziva?

Provjerite informacije o opozivu pomoću broja šasije vozila (VIN).

Broj šasije vozila (VIN) sastoji se od 17 znakova.

Nema pronađenih opziva za ovaj broj šasije

VIN (broj šasije): {{searchString}}

Trenutno se ovaj broj šasije (VIN) ne nalazi u Mazdinoj bazi servisnih opoziva

Vaše vozilo je predmet opoziva ({{responseData.length}})

VIN (broj šasije): {{searchString}}


{{item.campaignNumber}}

{{item.description}}

Napomena

  • U slučaju servisnih opoziva vlasnici se trebaju obratiti najbližem ovlaštenom Mazda partneru kako bi se obavio BESPLATAN popravak vozila.
  • Popravak kvara unutar poslednjih 14 dana ponekad nije odmah vidljiv zbog minimalnog roka za ažuriranje sistema. Zanemarite obavljene popravke u rezultatima pretraživanja.
  • Kupci se obavještavaju da se rezultat temelji na bazi podataka uživo, te je zbog toga podložan promjenama ovisno o vremenu provjere. Preporučujemo povremenu provjeru najnovijih informacija o opozivima.

Pronađite Mazda partnera

pregledajte mazda originalnu dodatnu opremu

Personalizirajte vašu Mazdu. Iznutra i izvana.

sjedite za upravljač već danas

Zatražite testnu vožnju

1Prikazana vozila možda nisu jednaka modelima namijenjenim bosanskohercegovačkom tržištu. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i vanjske opreme mogu se razlikovati od stvarnog modela. Vozila mogu biti opremljena opcijskom ili dodatnom opremom koja se dodatno naplaćuje.

Sve prikazane cijene su neobvezujuće preporučene cijene od strane Mazda South East Europe s uključenim PDV-om (17%). Ponudu konkretnog modela tražite od ovlaštenog Mazda partnera.