vijesti i događaji

na­jbolje pus­to­lov­ine počin­ju ovd­je

Pozivamo vas da prvi saznate novosti iz svijeta Mazde na sportskim, modnim i automobilskim događajima. Primajte najnovije vijesti tako da se prijavite za primanje newslettera. Uživajte u najboljim trenucima s prošlih Mazdinih događaja u našoj arhivi.

MAZDA CX-60 AUTOMOBIL GODINE U BOSNI I HERCEGOVINI

U organizaciji AUTO  Media Group 15.02. održan je dvadesetpeti „Izbor automobila godine“ u Bosni i Hercegovini. Osim automobila, svoje mjesto u ovom Izboru su pronašle i druge kategorije vezane za autobranšu. No, najteži posao je svakako imao žiri koji je odlučivao o izboru automobila godine, a trebao se odlučiti za jedno, među sedam nominiranih vozila.

Saznajte više

događaji i sajmovi

nadolazeći događaji

Ako želite proučiti Mazda vozila što dalje od salona i klasičnih probnih vožnji, jednostavno nas posjetite na aktualnim događajima. Radujemo se što ćemo vas upoznati!

Uskoro

muzej mazda classic

doživite istoriju mazde izbliza

Freyev muzej automobila Mazda Classic u Augsburgu pravo je nadahnuće. Uronite u svijet Mazde i proučite gotovo 50 istorijskih modela.

Istražite

re­gis­tri­ra­jte se za prim­an­je nov­osti

Unesite svoje kontakt podatke da biste dobivali novosti iz Mazde. Redovno ćete dobivati newsletter s najnovijim vijestima i aktualnim ponudama.

pretplati se