veći užitak u vožnji

revolucionarni skyactiv-x

bu­dućnost užitka u vožnji

Inovacija je Mazdin DNK. Ali, ne zbog samog DNK. Skyactiv-X je nova vrsta motora s unutarnjim sagorijevanjem izuzetnih ekoloških karakteristika, vrhunske snage i performansi, neovisno o veličini motora. Taj motor zajedno s arhitekturom vozila u čijem je centru čovjek jača vezu Jinba Ittai između vas i automobila i pomaže u zaštiti naše dragocijene planete.

otkrijte više
skyactiv-x

prvi serijski benzinski motor na svijetu s kompresijskim paljenjem

Naši inženjeri postigli su ono što još nikome nije uspjelo. Osmislili su benzinski motor u kojem gorivo sagorijeva kao kod dizelskog motora. Uz pomoć naše jedinstvene tehnologije koja kompresijsko paljenje kontrolira uz pomoć svjećice (SPCCI), motor Skyactiv-X troši manje goriva nego konvencionalni benzinski motori, a proizvodi manju količinu emisija i razvija znatno više snage.

saznajte više

bu­dućnost užitka u vožnji

Inovacija je Mazdin DNK. Ali, ne zbog samog DNK-a. Skyactiv-X je nova vrsta motora s unutarnjim sagorijevanjem izuzetnih ekoloških karakteristika, vrhunske snage i performansi, neovisno o veličini motora. Taj motor zajedno s arhitekturom vozila u čijem je centru čovjek jača vezu između vas i automobila i pomaže u zaštiti naše dragocijene planete.

naša vizija budućnosti

Tokom naše misije kreiranja performansi i učinkovitosti bez kompromisa razvili smo Skyactiv-X, prvi benzinski motor u svijetu s kompresijskim paljenjem. Naše najnovije inovacije zajedno s arhitekturom vozila u čijem je centru čovjek pomažu u zaštiti naše dragocijene planete i jačaju vezu između vas i automobila.

koncept mazda kai

dio vašeg tijela

Koncept Mazda KAI naša je vizija idealnog kompaktnog hatchbacka s 5 vrata zajedno s jedinstvenim Mazda tehnologijama, dizajnom KODO – Duša pokreta i japanskom estetikom uz performanse i učinkovitost revolucionarnog benzinskog motora Skyactiv-X i arhitekturu vozila Skyactiv.

otkrijte

re­gis­tri­ra­jte se za bil­ten

Unesite svoje kontakt podatke da biste primali novosti iz Mazde. Redovno ćete dobivati bilten s najnovijim vijestima i aktualnim ponudama.

pretplati se

saznajte kako izgleda osjećaj jinba ittai

Sjajno upravljanje, nevjerovatne performanse i dizajn KODO – Duša pokreta u čijem je centru čovjek omogućuju vam da odmah osjetite blisku vezu za upravljačem kultne Mazde MX-5 ili MX-5 RF.

doživljaj