Održavanje

u sigurnim rukama

Vašu Mazdu servisirat će dobro obučeni i kompetentni Mazda tehničari kojima možete vjerovati. Dobit ćete odgovore na sva pitanja i riješit će se svaki problem. Zato ćete uvijek moći uživati u zabavnoj vožnji bez stresa baš kao i prvog dana.

mazda fair service

Vaše povjerenje odlučili smo nagraditi posebnim pogodnostima. Ukoliko je Vaša Mazda starija od 3 godine za nju smo pripremili do 50% popusta na mehaničarske usluge te originalne Mazda servisne rezervne dijelove u ovlaštenim Mazda servisima.

Što je Vaša Mazda starija, popusti su veći!

saznajte više
zaštitite svoje ulaganje

Održavanjem automobila u vrhunskom stanju uživat ćete u vožnji i svim performansama ugrađenim u svoju Mazdu. Mazda zastupnici i partneri osposobljeni su za ispunjavanje svih vaših potreba.

održavanje

Redovnim održavanjem zadržat ćete vrijednost automobila i optimalne performanse za pravi užitak u vožnji. Nadalje, servisiranjem vozila kod Mazda partnera možete iskoristiti prednost usluge Mazda Europe Service.

digitalna servisna evidencija

Od 2006. dostupna je digitalna servisna evidencija za sva nova vozila u Europi. U njoj je navedena kompletna istorija održavanja i svih ostalih radova obavljenih na vašoj Mazdi. Pouzdana je, tačna i uvijek dostupna kada vam zatreba.

provjere vozila

Redovnim provjerama vaše vozilo ostat će sigurno i učinkovito pa ga možete nastaviti voziti sa samopouzdanjem. Provjere je posebno važno obaviti prije zime ili odlaska na godišnji odmor. Također, provjerite klima-uređaj kako bi savršeno radio u vrućim ljetnim danima.

usluga "ažuriranje karte"

Vaša je povezanost s Mazdom jedinstvena. Zato želimo da uživate u svakom kilometru zajedničke vožnje i to tako da imate pristup najnovijim kartama. Sada kartu možete ažurirati za samo 100 KM uz redovan servis kod ovlaštenog Mazda partnera.* 

* Usluga je rapoloživa za vozila opremljena sistemom MZD Connect 

pronađite mazda partnera

Sve prikazane cijene su neobvezujuće preporučene cijene od strane Mazde u BiH s uključenim PDV-om (17%).