MAZDA CX-30 PRIME - LINE

 

OD 49.990 KM!

 

Sada sa 6 godina garancije*

Gdje god odlučite voziti, u gradu ili na selu, Mazda CX-30 stopit će se s okolinom, odišući energijom izvana i udobnosti iznutra. Doživite majstorsko djelo koje utjelovljuje tradicionalno Jinba Ittai jedinstvo između vozača i automobila. Intuitivna, zabavna i s besprijekornom zaštitom i podrškom. Mazda CX-30 svako putovanje pretvara u avanturu.

Ponuda uključuje: Metalik boju, automatsko zaključavanje, kožni upravljač podesiv po visini i dubini, prilagodljivi radarski tempomat, LED prednja svjetla, zadnji parking senzori, centralno daljinsko zaključavanje, prednji i bočni zračni jastuci za vozača i suvozača, kamera za vožnju unatrag, sustav nadzora mrtvih kutova (BSM) sa upozorenjem na bočni promet straga (RCTA), protuprovalni alarm, tempomat, audio-sustav (AM/FM/DAB+) sa 6 zvučnika i USB-C, Bluetooth povezivost, digitalni DAB+ radio, Mazdin Connect sa 10" zaslonom u boji, navigacijski sustav, head-up zaslon (projekcijski), bežični Apple Carplay i Android Auto i još mnogo toga. Sada sa 6 godina garancije*.

Sjednite za upravljač

Probnu vožnju Mazde CX-30 zatražite jednostavnim klikom, a detalje o našoj posebnoj ponudi saznajte kod najbližeg ovlaštenog Mazda partnera kojeg možete potražiti niže.

Probna vožnja

KOJI JE PAKET OPREME ZA VAS?

Bez obzira na to da li želite sportsku ili udobniju i praktičniju verziju, četiri paketa opreme Mazde CX-30 nude vam sve. Paketi opreme Prime-line, Exclusive-Line, Homura i Nagisa pružaju vam prilagođeni izbor funkcija i opcija koji će odgovarati vašem stilu života.

KONFIGURIRAJTE SVOJU

* Garancija na novo Mazdino vozilo traje 6 godina ili 150.000 km, ovisno o tome što prije nastupi. Preduvjet za ostvarenje prava na garanciju je redovno održavanje i pregledi karoserije u opsegu i intervalima propisanima od strane proizvođača.